Jeg guider dig online

Tag din praksis med hjem i stuen

 

Yoga i 100 dage

899,00 DKK

10 minutters yoga every damn day i 100 dage.

Yogaklubben

499,00 DKK /mdr.

YogaKlubben – for travle kvinder. Eksklusivt medlemsfælleskab for yogalovers med live yogaundervisning hver uge med SofieB.

Pelvic Balance “Gør-det-selv”

999,00 DKK

Sådan får du en stærk bækkenbund og et harmonisk underliv – uden millioner af knibeøvelser. Gør-det-selv på 4 ugers onlineforløb.

Det guidede forløb kommer igen til maj. Skriv dig på ventelisten HER.

Kontoryoga

349,00 DKK

7 skønne 10 minutters yogasessioner, der strækker og styrker din kontorkrop.

Bækkenyoga

349,00 DKK

Små bidder bækkenvenlig yoga til dig, der gerne vil have en stærkere bækkenbund. Bækkenyoga er blid og skånsom og kan laves i hele din cyklus.

Cyklusplakat

219,00-399,00 DKK

Cyklusplakat i A3 med smukke yoginier, der følger de fire indre årstider af menstruationscyklussen og månens cyklus.

GravidYoga

199,00 DKK

Gravidyoga online til din hjemmepraksis. Forkæl din gravide krop med yoga for gravide. Du får adgang til tre yogapraksisser (1 x 60 minutter, 2 x 15 minutter), som du kan lave under hele din graviditet.

Fitness for Gravide #Pro

999,00 DKK

Fitness for gravide Pro (Alle trimestre, alle niveauer). Til dig, der er gravid og gerne vil have et stort udvalg af målrettet træning til hele graviditeten.

Feminin fitness for gravide

299,00 DKK

Til dig, der ikke har nogle redskaber derhjemme, har lyst til noget træning i et lidt roligere tempo og måske også er nybegynder indenfor fitness. Her kan alle være med.

SofieB – din yoga-ekspert

Powermom Training

349,00 DKK

4 x 30 minutters powermom training og fitmom yoga. Træningen er en blanding af styrke, stabilitet og pulstræning målrettet mors krop – og altid med dejlige stræk for morkroppen til sidst.

Efterfødselstræning

999,00 DKK

Få toptunet din bækkenbund, styrket (og samlet) dine mavemuskler og følg med din baby de første 12 måneder efter fødslen.

Fitness for Gravide #Basis

299,00 DKK

Fitness for gravide basis (Alle trimestre, alle niveauer, uden redskaber). Målrettet træning under hele graviditeten.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at lave yoga, men mine håndled drillede mig. Efter jeg startede med Yoga Online med Sofieb, har jeg fundet ud af, at det slet ikke er så svært, som jeg havde frygtet, og at yoga kan laves i flere niveauer. Jeg er blevet stærkere - og det er mine håndled også. Jeg er vild med, at jeg kan lave yoga, lige når det passer mig
LINEA

Jeg har altid godt kunne tænke mig at lave yoga, men mine håndled drillede mig. Efter jeg startede med Yoga Online med Sofieb, har jeg fundet ud af, at det slet ikke er så svært, som jeg havde frygtet, og at yoga kan laves i flere niveauer. Jeg er blevet stærkere – og det er mine håndled også. Jeg er vild med, at jeg kan lave yoga, lige når det passer mig.

Linea

“In the midst of movement and chaos,
keep stillness inside you”

Deepak Chopra