Kære kvinde…Yin Yoga i StudioB, Søborg

Kære kvinde…Yin Yoga i StudioB, Søborg

Kære kvinde

Har du mærket, at kroppen bliver lidt stivere. Med alderen? Og måske efter en fødsel? Måske mærker du det som smerter. Op langs lænd, ryg, skuldre og nakke? Eller ned langs benene? Når de sover eller har svært ved at komme ud af en stilling. Du har været i lidt for længe.

Uanset om du har smerter, eller en fornemmelse af at lemmer sover. Så handler det om dehydrering i dit bindevæv. Om det trækker ned ad i benene eller op langs ryggen til skuldre og nakke. Eller begge dele? Ja så stammer det fra dit bækken. Hvor korsbenet over tid. Sætter sig fast. Når bindevævet langsomt men sikkert dehydrerer. Og dehydrering her handler ikke om hvor meget vand du drikker. Det handler om hvor meget vand der er i dit væv. Og du kan desværre ikke drikke dig til det. Men du kan bevæge dig til det. De rigtige steder vel at mærke. Få bevægelsen tilbage i dit korsben. Og i lysken.

Og har du født er der en endnu større ‘mulighed’ for at bindevævet har strammet sig op. I forsøget på at holde bækkenet på plads i takt med det blev blødere og blødere under graviditeten.

Alt det her for at sige du kan gøre noget. Du behøver ikke finde dig i. At have hverken smerter. Eller sovende lemmer. Det er den gode nyhed. Den mindre gode er at det tager noget tid. Kræver lidt tålmodighed at få vævet tilbage til ‘normaltilstanden’. Altså til fri bevægelighed. Men ret hurtigt mærker du effekten. Og at det hjælper. Og så er det bare at fortsætte.

Yin yoga arbejder specifikt med at skabe plads i bindevævet. Og i særdeleshed omkring vores bækken. Som især for kvindernes vedkommende har været igennem prøvelser. Både i form af mulige fødsler. Men også fordi vi ofte i løbet af vores liv. Måske har været udfordret på vores fundament og vores seksualitet. Som begge energetisk er knyttet til bækkenet. Jeg er sikkert ikke den eneste der har prøvet at blive fyret, og miste mit forsørgelsesgrundlag. Og dermed for en tid blive udfordret i mit fundament. Eller have følt skyld og skam i forbindelse med sex. Både over dellen på min mave. Og over min lyst og nydelse. Som jeg ikke altid har haft som det mest naturlige i verden. Og jeg ved jeg ikke er den eneste med den historie heller. Og der er lige det med bindevævet. At det bærer din historie. Dine celler husker alt hvad der er sket. Og den måde du taler til dig selv på. Så skader, negativitet, had, kærlighed. Det påvirker alt sammen. Og det sidder i din krop. Uanset om du vil det eller ej.

Yin yoga er en stille praksis designet til at løsne op. Hydrere bindevævet. Så du langsomt men sikkert får bevægelse tilbage. Færre smerter og mindre sovende fornemmelser efter lang tids stilstand. Er du nysgerrig så kom med på måtten. Det kræver intet forhåndskendskab til yoga. Og er helt oplagt til at åbne op i gamle skader.

Jeg har selv fået bugt med skader i fødder, knæ og hofter. Og de ryg og skuldersmerter jeg havde pga grund af mit job. Og dårlige arbejdsstillinger. Så det kan det selvfølgelig også gøre for dig ☯️

Yin yoga er funderet i kinesisk medicin. Og er en praksis der tager udgangspunkt i din krop som den er. Og den kræver hverken at du skal stå på hovedet, eller andre vilde stillinger du har set yoga-mennesker lave. Det er en praksis designet til at få liv tilbage i kroppen. Efter travlhed og stress. Efter sygdom og træthed. Det er en praksis der lærer dig at elske din krop som den er. Med det den kan. Og det den igen kan komme til at kunne.

Jeg glæder mig til at se dig på måtten i det feminine StudioB i Søborg. Det er onsdag kl. 19-20.30. Lige til at gå hjem og sove på.

I kærlighed ❤
Bente Rosaline

 

Yin Yoga finder du på holdplanen i Ladies Club StudioB Søborg hver onsdag kl. 19.00-20.30.

Ønsker du at gå fast på holdet, kan du allerede nu reservere din plads (max. 12 pladser på holdet) ved at melde dig ind i Ladies Club. Skriv i kommentarfeltet hvilke timer, du ønsker at deltage på.

Det koster kr. 599,- pr. måned, som bliver trukket automatisk hver måned, når du opretter dig som medlem. Lige nu får du 2 ugers gratis medlemskab, når du signer op.

Som medlem af Ladies Club kan du også deltage på de andre hold i Ladies Club. Læs mere  her.

 

Du kan også hoppe med på et 8 ugers YIN YOGA FORLØB FOR KVINDER, som starter onsdag 9/8-2017 i studiet. Læs meget mere og tilmeld dig her.

yin Yoga i Søborg

Yin Yoga med Bente i StudioB, Søborg

 

Underviseren på holdet er Bente Rosaline Sommer – uddannet yin yoga lærer fra Asien og som i dag underviser 100 % i yin yoga med et fokus på ro, balance, vitalitet og glæde. Bente har ud over en 200 timers yogauddannelse over 450 timers uddannelse hos Asiens førende yin yoga lærer Victor Chng. Og hans to førende undervisere Dona Tumacder-Esteban i Manila og Kristine Marie Rost herhjemme. Herunder bl.a. 100 timers uddannelse i kvinders helbred og velvære. Som bl.a. har til formål at genskabe en sund cyklus, og styrke vores fertilitet.