Kvinde – hvor er du? vol. 1

Kvinde – hvor er du? vol. 1

En ærlig og kærlig beretning fra The Land of Dreams.

I min perfektionisme har jeg skrevet indledningen til denne blog om flere gange. Fuck det. Nu får du det råt for usødet. Sådan som jeg i virkeligheden gerne vil have det. Min mission med overhovedet at have en virksomhed og skrive blogs er at være hudløs ærlig, motivere og provokere, så du kan vågne op af den passive uærlige tilstand, du befinder dig i (psst, ikke dig selvfølgelig – personen der sidder ved siden af dig…). Den tilstand, hvor dagene bare går, hvor vi bedøver os selv for at undgå at mærke, hvordan vi har det. So here goes.

Vi arbejder for meget, drikker for meget, bitcher for meget, spiser for meget, tænker for meget, kontrollerer for meget. Og konsekvensen er, at vi elsker for lidt, mærker for lidt, føler for lidt, pjatter for lidt, smiler for lidt, nyder for lidt– og alligevel er der en del af mig, der frygter, at jeg selv er for meget. At jeg ikke er god nok. At jeg ikke er noget specielt. Og bla bla bla. De gamle historier hænger ved. Og det gør de også hos dig. Jeg prøver at kontrollere, hvordan du tager i mod det, jeg sender ud i verden. Hvordan du læser og forstår mit budskab. Og i virkeligheden, så er det fucking bullshit. For det er umuligt. En kamp, jeg ikke kan vinde. Og det er spild af energi. Det handler om kontrol. Et emne, jeg altid kredser om i min coaching, i min undervisning, i mit liv. Og jeg er selv et klasseeksempel på, hvor fucked up kvinder kan være, når det kommer til kontrol-issues.Kontrol er.

Frygt. Perfektionisme. Mindreværd. Sårbarhed. Usikkerhed.

”Jeg kontrollerer mig selv ihjel”, siger en klient til mig en dag, hvor hun er desperat efter at få hjælp til at håndtere kontrollens kolde og våde hånd.

Og nogle gange, så er jeg sgu selv ved at kontrollere mig selv ihjel. Jeg vil til bunds i det her. Jeg vil knække koden og give den til dig.

Nu tager jeg på kursus i det store drømmeland og smager min egen medicin. Jeg skal ud af kontrol for at mærke mig selv. Træde ud af min comfort zone, så jeg kan lære noget nyt om mig selv. Vågne op og gøre noget andet end det, jeg plejer, så jeg kan nyde mig selv, min krop, mit liv. Og have det helt igennem fantastisk. Og så give det videre til dig!

Bom.