FIT EFTER FØDSEL

Fit efter fødsel - moms club

FIT EFTER FØDSEL

Fit Efter Fødsel – Brug din baby som din personlige træner

Har du lige født? Drømmer du om at få en stærk og spændstig mor-krop? Så tag med på en unik træningsrejse, hvor du og din baby måned for måned vokser jer stærkere sammen!

Nu er bogen FIT EFTER FØDSEL – Brug din baby som din personlige træner – endelig kommet på gaden (udgivet 7/10-2016). Opfølgeren til FITNESS FOR GRAVIDE – din træningsguide til en fit graviditet.

Begge bøger kan købes i Bog & Idé og på Saxo.com

Bogen er til dig, der lige har født. Alle kan være med. Også dig, der har fået kejsersnit. Det eneste, du skal bruge, er dig selv og din baby.

Gennem en serie nemme, sjove og effektive øvelser, inspireret af din babys fysiske udvikling fra 0-15 måneder, bliver du guidet tilbage i topform.

Øvelserne er i starten blide og med fokus på den post-gravide krop. I takt med at baby kan mere og mere, intensiveres træningen, og ved at efterligne din babys bevægelser, som fx at krybe og kravle, får du styrket hele kroppen. Baby bliver desuden din altid tilgængelige BabyBell, og du bliver dens aktivitetstæppe og gode underholdning. I får leget, grinet og trænet sammen, og din baby bliver inspireret og stimuleret fysisk og motorisk. Godt for mor og godt for baby!

Med BabyFit-metoden får du inspiration til en aktiv barsel og til nogle skønne stunder med dit barn.

Skal vi komme i gang?

Smugkig i bogen her.

Køb din bog til kr. 249,- på Saxo.com

Træn med ONLINE sammen med forfatter og personlig træner Ann Sofie. Læs om Online Efterfødselstræning her.

Træn med LIVE på et af Ann Sofies efterfødselshold i StudioB Søborg her.