Stop biting that lip

Stop biting that lip

”…he growls.” (Fifty Shades of Grey)

Jeg skal liiiige læse et kapitel mere…  Sådan lyder det i mange hjem for tiden, når kvinden har næsen i bogen og ikke ænser, hvad der sker omkring hende. Og foran står manden desperat og prøver at få opmærksomhed. Men vi er ikke til at få kontakt med og ærgrer os, når vi bliver forstyrret midt i læsningen. Kun en hvis Mr. Grey med bælte og hang til spanking ville kunne vinde vores opmærksomhed.

Når først bogen er åbnet, er den ikke til at lukke igen. ’Husmoderporno’ bliver det kaldt, og vi bliver varme i kroppen af at læse bogen, tænke på bogen, ja endda bare af at snakke om bogen. Og vi snakker meget om bogen. Hele tiden.

Først bliver vi chokerede, så fascinerede, derefter afhængige og meget hurtigt fulde af lyst og misundelse.

Den selvstændige kvinde, der ved hvad hun vil, har kontrol over sit liv, sin kalender og sin mand. Men mange af os tænker med længsel på, hvordan det ville være, hvis rollerne en gang imellem blev byttet om. Tænk hvis manden var i kontrol, tog initiativ, var fuld af lyst til sin kvinde, servicerede hende, forkælede hende og gav hende et utal af orgasmer? Og kvinden var lydig, gjorde hvad der blev sagt og bare skulle nyde? Bogen giver stof til fantasi og eftertanke.

Hvilken mand ville ikke ønske, at han en gang imellem kunne få sin kvinde til at være lydig?

”Obedience:

The Submissive will obey any instructions given by the Dominant immediately without hesitation or reservation and in an expeditious manner. The Submissive will agree to any sexual activity deemed fit and pleasurable by the Dominant excepting those activities which are outlined in hard limits (Appendix 2). She will do so eagerly and without hesitation.” (Fifty Shades of Grey)

Og hvilken kvinde ville ikke ønske en gang imellem at blive tilbedt og sat på plads af en meget dominerende og bestemmende mand?

“I don’t know whether to worship at your feet or spank the living shit out of you.” (Fifty Shades of Grey)

Jeg er ramt af Fifty Shades-feberen. Hvad med dig?