Sloggi eller slutty

Sloggi eller slutty

Der er rigtig mange sloggi’er derude – det er nemt, det er praktisk. Ja faktisk er det utroligt behageligt at være i sloggi-rollen og sloggi-tøjet, og rigtig mange sloggi’er ville ønske, de var lidt mere slutty fra tid til anden.

Måske er du blevet mor, meget praktisk, kontrollerende og har fundet sloggi-trusserne frem? Ja du er måske næsten groet fast i sloggi-trussen og har glemt, hvordan det føles at flirte, være sexet og måske endda lidt slutty? Rigtig mange sloggi-damer er blevet kommandocentraler med ordrer, logistik, planlægning og praktiske gøremål. Og med sloggi følger en daglig trummerum og forhold, der er størknet. Det er trist. Polariteten og kemien er forstummet med sloggis indtog, og vi er blevet bange for at finde slutty frem.

Det er som om, vi ikke kan være begge dele, men må tage sloggi-trusserne på for at kunne være kvinde i dag med alt, hvad det indebærer. Men hvad forhindrer os i at være begge dele? Det er vel også okay at være lidt slutty en gang i mellem? Ja, faktisk er det en befrielse at kunne være begge dele pg variere imellem dem. Og variation – det elsker mænd jo.
Når jeg underviser i dans og bevægelse, er der altid plads til at være lidt slutty. Bare lidt. Her er der rum til at give slip på kontrollen, give slip på sloggi og invitere slutty indenfor. De lækre hofter, det frække blik og de feminine bevægelser. Vi kan være i nuet og nyde os selv. Og når vi er færdige med timen, kan jeg se, hvordan de dejlige damer lyser af fræk energi.

Hvem vil du gerne være?

4 tips til at blive lidt mere slutty:

  1. Skift sloggi-trusserne ud med lækkert, frækt undertøj. Lækkert undertøj giver udstråling indefra og ud. Når du føler dig fræk, feminin og fantastisk, så lyser du og tiltrækker opmærksomhed. Det giver energi, glæde og masser af kvindepower. Og hvem vil ikke gerne have det?
  2. Sæt en lækker sang på anlægget og dans, dans, dans. Find dine hofter frem og gå amok. Måske imens du laver mad eller foran din mand. Vuggende damehofter er ikke til at stå for.
  3. Tænk på en person, der har lidt slutty-energi. Én, som du måske er lidt misundelig på. Hvad er det hun gør, som du ikke gør? Alt det, du kan se i andre, ejer du også. Du skal bare finde det frem og dyrke det noget mere.
  4. Gør noget godt for dig selv – træning, frisør, nyt tøj eller måske nye negle. Det giver energi, selvtillid og får dig til at føle dig mere værd. Og det kan ses!