SofieB søger praktikant!

SofieB søger praktikant!

Få indsigt i og erfaring med den selvstændige erhvervsdrivers forretningsgang og projekter og få fingrene i real life opgaver, der giver sved på panden, nyt perspektiv og erhvervserfaring.

Har du lyst til ikke kun at tænke men også HANDLE uden for boksen? Lyst til at være projektmager og blæksprutte på én gang? Koordinere, samle op og skabe nyt som f.eks. være med til at starte webshop, online handel, e-bøger, assistere ved undervisning, workshops, foredrag og skrive pressemeddelelser, nyhedsbrev, artikler mv.?

Praktiksted
SofieB – coaching, undervisning, projektledelse
Falstersgade 16, 8000 Aarhus C. (du skal forvente en del rejseaktivitet i og omkring Aarhus-området).

Praktikperiode
5. august 2013 – 15. november 2013 (eller kortere periode). Ugentlig arbejdstid efter aftale. OBS. Du kan dog forvente en del weekendarbejde.

Mine forventninger er, at
Du er i gang med en universitetsuddannelse og i gang med din kandidat inden for f.eks. idræt, kommunikation, oplevelsesøkonomi, informationsvidenskab eller lign.
Du er sprudlende, kreativ og modig. Du tør kaste dig ud i nye ting og er ikke bange for en udfordring. Du er arbejdsom og gør dig umage, og du elsker at bevæge andre og bevæge din krop og dit sind.

Jeg giver dig mulighed for
At skrive opgave om/i virksomheden SofieB. At lave opgaverelateret undersøgelse om emner, der er relevante for og i samarbejde med virksomheden, f.eks. kvinder og krop/bevægelse, træningsglæde, innovation, iværksætteri etc. At få sparring omkring dit speciale/din opgave, karriere mv.. At følge og arbejde sammen med en iværksætter, der har gang i mange forskelligartede projekter.

Praktikvilkår
Ulønnet uddannelsespraktik

Ansøgningsfrist
13. juni 2013 til mail@sofieb.dk