Låge nr. 24 af Yoga Yulekalenderen

Låge nr. 24 af Yoga Yulekalenderen

Glædelig jul og godt nytår fra mig til dig.

Det har været en fornøjelse at undervise jer – LIVE ONLINE. Det mest modige og sårbare, jeg længe har gjort. Det har været fantastisk at mærke interaktionen online med jer og skønt at følge jeres rejse. DET gør undervisningen levende og nærværende – selvom det er online. Kan du mærke effekten af yogaen i kroppen og livet efter bare 24 dage?

Denne julegave-yoga-video er taget i one take i ‘live ånden’, så jeg håber du vil nyde flowet, helheden og de små finurlige skønhedsfejl rundt omkring. Du skal afsætte ca. 38 minutter til jule-yogaen – selvom jeg havde en intention om, at det kun skulle tage 25 😉 Og husk, ingen er perfekte. Heller ikke mig 😉

Har du lyst til mere yoga med mig, så er du velkommen på mit live eller online YOGA BOOTCAMP forløb, der starter i januar. Der er EARLY BIRD PRIS indtil 31/12. Læs mere her. 

Jeg laver også 3 små eksklusive yoga retreats til Vesterhavet i 2018. Læs mere om det her. 

Namaste

Ann Sofie