Fitness For Gravide

Kunne du godt tænke dig at undgå diverse graviditetsgener som vand i benene, ondt i lænden og overvægt?

Mangler du – ligesom jeg – et alternativ til gravidyoga og gravidpilates? Er du i tvivl om, hvad og hvordan du må træne under din graviditet?

Så er du landet det rigtige sted.

Ann Sofie Bækgaard, coach, personlig træner og forfatteren bag den nye bog FITNESS FOR GRAVIDE – din træningsguide til en fit graviditet, møder dagligt gravide, der stiller spørgsmål som:

Hvor længe må jeg hoppe, løbe, danse, og må jeg fortsat stå på hænder? Falder barnet ud, når jeg hopper? Må jeg lave dødløft, swings og squat med kettlebells til cirkeltræning i foreningen?

Og hvad med al den nye fitness som CrossFit, CrossTraining, BodyFit, CrossDance, BodyFlow, BodyCombat, BodyAttack, TRX, Cirkeltræning, Barretræning, FemininFitness, Piloxing osv.? Kan jeg fortsætte med det?

JA, det kan du! Kom i gang med det samme med Basis-pakken

Jeg er vant til at træne og har nogle redskaber derhjemme (et par håndvægte fx.) hvad skal jeg vælge?

PRO-pakken med alle videoer + 5 ekstra videoer KUN i pro-pakken

Jeg vil gerne bevæge mig men gerne i et lidt roligere tempo og jeg har ingen redskaber derhjemme, hvad gør jeg?

Så skal du vælge FEMININFITNESS®-pakken

Jeg har adgang til en TRX – hvordan kan jeg træne med den?

Bliv inspireret og træn med på TRX-programmet.

Jeg er allerede i 3. trimester – hvad kan jeg træne?

Vælg Basispakken

Vil du også gerne have fingrene i bogen FITNESS FOR GRAVIDE af Ann Sofie Bækgaard med tips og tricks til, hvordan du holder dig i form under din graviditet? Bogen koster Kr. 249,- og du kan købe den i din boghandel eller på www.saxo.com
Kig med her og se en smagsprøve på bogen.

I alle online træningspakker får du

  • online videoer med målrettet træning til gravide
  • Fitness for gravide til niveau 1: til dig der ikke er vant til at træne/begynder
  • Fitness for gravide til niveau 2: til dig der ER vant til at træne/let øvet
  • Fitness til hele din graviditet – både 1., 2. og 3. trimester

Må jeg træne, når jeg aldrig har trænet før?

– ja det må du godt. Det gavner både dig og barnet, at du træner under din graviditet. Også selvom du ikke har trænet før. Har du ingen komplikationer, så kan du sagtens gå i gang med FITNESS FOR GRAVIDE og de fleste andre træningsformer, du har kontrol over, og som har et roligt tempo (som f.eks. cykling, gang, yoga, pilates, fitness i maskinerne i fitnesscentret (alle styrketræningsmaskiner med en belastning, så du kan tage ml. 12-20 gentagelser og cardio-maskinerne som crosstrainer, stepmaskine, elipsemaskine, cyklen og gå-båndet (jeg vil ikke anbefale dig at begynde med løb, hvis du ikke har gjort det regelmæssigt, inden du blev gravid).
Tag den med ro i starten, husk at restituere efter hvert træningspas (minimum 1 dag) og lad din krop vænne sig til træningen. Som nybegynder vil jeg anbefale, at du vælger enten

Basispakken eller

FEMININFITNESS®-pakken

Bente Klarlund om progression, motion og nybegyndere

Hør et uddrag fra mit interview med Bente Klarlund, maj 2014, netop omkring det at være nybegynder og det at gå i gang med træningen.

Jeg træner, fordi jeg kan og elsker det;-) Og fordi jeg får det bedre af det – min krop tåler simpelthen bedre den belastning det er at være gravid, når den bliver trænet og holdt i form. Jeg har en forventning om, at jeg hurtigere “får min krop” og min tidligere form igen efter fødslen. – Hanne, 40 år, 3 børn.

4

Da jeg fik fat i hendes programmer i uge 19 var jeg lettet, da jeg kunne se, at man stadig kan lave en masse træningsøvelser selvom man er gravid. Jeg har været rigtig glad for at følge hendes programmer og jeg har gjort brug af PRO-pakken. Jeg føler en tryghed ved at bruge programmerne. De er lige til at gå til, overskuelige og man kan gennemføre programmerne på en halv time, og så har man fået en god træning. – Diana, 1 barn

3
Få 20% på din første online video. Tryk her

X