Fitness For Gravide

Kig ind på min daglige yogapraksis i sidste trimester af min anden graviditet.   Her live fra facebook i august 2019. Du er velkommen til at være med. Jeg har også lavet tre lækre online yogapraksisser, som du kan købe dig adgang til her.   Er du mere til fitness,...

  Hvad er den bedste øvelse for at træne din bækkenbund? Det spørgsmål bliver jeg ofte stillet - også den dag hvor jeg var inde på Fit Living og deltage i en podcast om træning under og efter graviditeten...

Home Birth / Natural Birth / Hjemmefødsel Tak til de to fantastiske jordemødre, der var til stede - og kravlede rundt på gulvet for min skyld -, til min dejlige fødselshjælper og kæreste Rolf (de ivrigt masserede min lænd og var klar parat med min vandflaske)...

Forbereder du dig til fødslen? For halvandet år siden i morgen den 18. februar lå jeg foran brændeovnen på en madras i stuen til min hjemmefødsel! Jeg var klar. Mentalt og fysisk...

SHIT jeg er gravid. Sådan havde jeg det, da jeg så de to streger på pinden. Da jeg var gravid var det ikke bare lutter lagkage! Jeg optog 57 videoer under min graviditet fra uge 15 og frem til jeg fødte. Og dem kan du se...

Fitness for gravide - Nu også som e-bog! Hvor er det bare fantastisk! Nu er " FITNESS FOR GRAVIDE - din træningsguide til en fit graviditet " også udkommet som e-bog. Billigere og måske nemmere at få fingrene i for mange, der elsker at læse bøger...

Pressemeddelelse fra TURBINE Forlaget. Gravid og fit – sådan! Ny bog viser vejen til effektiv og sikker træning, mens maven vokser. Der er ingen grund til at sætte træningen på standby, når baby har meldt sin ankomst. Tværtimod er der mange rigtig gode grunde til at fortsætte, eller endda...

Diana har lige født en sund og rask dreng på 4 kg (25. marts 2015). Fra hun var 19 uger gravid har hun fulgt FITNESS FOR GRAVIDE træningsvideoer og -programmer. Diana er vant til at træne og lavede bl.a. lavet en Ironman lige inden hun...

Loading new posts...
No more posts