Butik

FITNESS FOR GRAVIDE FemininFitness ® pakken (alle trimestre, alle niveauer, uden redskaber)

299,00 DKK

 

Til dig, der ikke har nogle redskaber derhjemme, har lyst til noget træning i et lidt roligere tempo og måske også er nybegynder indenfor fitness.

Kategori:
Beskrivelse

FITNESS FOR GRAVIDE FemininFitness® Pakken

Til dig, der ikke har nogle redskaber derhjemme, har lyst til noget træning i et lidt roligere tempo og måske også er nybegynder indenfor fitness. Her kan alle være med. Det er aldrig for sent at starte! Du kan starte NU uanset hvor kort eller langt du er i din graviditet. Alle kan være med uanset form, figur og størrelse på mave. Du behøver INGEN REDSKABER, INGEN SKO eller fancy tøj. Kun dig og din mave. 5 x 10 minutters træningsvideoer med inspiration fra ballet, tai chi, pilates og gymnastik.

 

Femininfitness® prenatal er feminin og funktionel bevægelse og træning velegnet til gravide kvinder uanset niveau og trimester. Forfatteren bag bogen FITNESS FOR GRAVIDE – din træningsguide til en fit graviditet, Ann Sofie Bækgaard (udgivet 29. oktober 2015 ved Turbine Forlaget) tager dig i hånden og guider dig hele vejen igennem en træningssession på video på 10-15 minutter. Efter endt video kan du vælge at gentage 1-3 gange og selv bestemme din workout.

 

Du får

√ 5 videoer med i alt 50 minutters FemininFitness ® for gravide

 

  • FemininFitness® Balance – Venepumpe. (ingen redskaber, alle niveauer, alle 3 trimestre)
  • FemininFitness® Balance – Lænd & Ryg (ingen redskaber, alle niveauer, alle 3 trimestre)
  • FemininFitness® Balance – hofter og bækken (ingen redskaber, alle niveauer, alle 3 trimestre)
  • FemininFitness® Barre – Åbne hofter & stærk mave. (ingen redskaber, alle niveauer, alle 3 trimestre)
  • FemininFitness® Barre – Flotte Balder & Ben. (ingen redskaber, alle niveauer, alle 3 trimestre)

 

√ Målrettet træning med fokus på puls, bækken, lænd, hofter, styrke, stabilitet og balance

 

√ FemininFitness® Barre og Balance Workout tilpasset gravide

 

√ Fitness til hele din graviditet – både 1., 2. og 3. trimester

 

 

7

 

Sæt videoen på din tablet, telefon eller computer og følg med. Det tager kun 10 minutter. Du kan vælge at gentage videoen flere gange eller sætte sammen med anden træning eller andre videoer fra FITNESS FOR GRAVIDE.

 

Husk at mærke efter inden, du begynder FITNESS FOR GRAVIDE. Tal altid med relevante fagpersoner (læge, jordemoder, personlig træner), hvis du er i tvivl. Du træner på eget ansvar.

 

Bogen

Du kan købe bogen FITNESS FOR GRAVIDE af Ann Sofie Bækgaard på saxo.com og få tips og tricks til, hvordan du holder dig i form under din graviditet. Bogen koster Kr. 249,- Kig med her og se en smagsprøve på bogen.

 

 

Hør hvad andre siger om FITNESS FOR GRAVIDE

 

Jeg træner, fordi jeg kan og elsker det;-) Og fordi jeg får det bedre af det – min krop tåler simpelthen bedre den belastning det er at være gravid, når den bliver trænet og holdt i form. Jeg har en forventning om, at jeg hurtigere “får min krop” og min tidligere form igen efter fødslen. – Hanne, 40 år, 3 børn.

 

IMG_2595

 

“Nu har jeg trænet med FITNESS FOR GRAVIDE nogle gange her i 3. trimester og kan virkelig mærke hvor gode øvelserne er for min ryg og lænd. Det er skønt at træning også kan foregå stille og roligt ,og at det ikke behøver tage mere end 15 min dagligt. Skønt med femininfitness opvarmning, men for at blive helt gennemvarm i kroppen anvender jeg dog motionscyklen inden. Jeg vil gerne afprøve flere videoer og vil helt sikkert anvende dine videoer næste gang jeg bliver gravid. Det er fedt man kan træne hjemme i stuen ;o)” – Cecilia, 30 år, 1 barn.
10897906_10152944302105491_2899678068606893344_n

 

Må jeg træne, når jeg aldrig har trænet før?

– ja det må du godt. Det gavner både dig og barnet, at du træner under din graviditet. Også selvom du ikke har trænet før. Har du ingen komplikationer, så kan du sagtens gå i gang med FITNESS FOR GRAVIDE og de fleste andre træningsformer, du har kontrol over, og som har et roligt tempo (som f.eks. cykling, gang, yoga, pilates, fitness i maskinerne i fitnesscentret (alle styrketræningsmaskiner med en belastning, så du kan tage ml. 12-20 gentagelser og cardio-maskinerne som crosstrainer, stepmaskine, elipsemaskine, cyklen og gå-båndet (jeg vil ikke anbefale dig at begynde med løb, hvis du ikke har gjort det regelmæssigt, inden du blev gravid). Tag den med ro i starten, husk at restituere efter hvert træningspas (minimum 1 dag) og lad din krop vænne sig til træningen. Start med BASISPAKKEN eller vælg en af de andre pakker og begynd på niveau 1 i FITNESS FOR GRAVIDE. Husk at mærke og lyt til din krop. Alternativt find personlig træner, der kan træne og vejlede dig, så du kan komme godt i gang. Få mere information og viden og træning og gravditet i E-bogen FITNESS FOR GRAVIDE – din træningsguide til en fit graviditet.

 

Bente Klarlund om progression, motion og nybegyndere

Hør et uddrag fra mit interview med Bente Klarlund, maj 2014, netop omkring det at være nybegynder og det at gå i gang med træningen.

 

 

Sådan gør du:

Med FITNESS FOR GRAVIDE kan du lave fra 10 minutter op til en times fitness. Programmerne er tiltænkt ca. 30 minutters træning, men du kan altid selv vælge om du vil lave mere eller mindre afhængig af form og fitnessniveau. I alle FITNESS FOR GRAVIDE-programmer har du mulighed for selv at sammensætte din træning. Programmerne er lavet som byggeklodser. De varer ca. 10 minutter hver. Du kan vælge at starte forfra på programmet og gentage 3 gange eller gå videre til et andet program. Alle videoer indeholder en 3 minutters femininfitness® opvarmning, så du bare kan trykke PLAY og starte. Du kan dog også lave din egen opvarmning (3-10 minutter). Det kan f.eks. være en powerwalk (gå en tur i rask tempo), trappewalk (gå op og ned af trapper), let løb, yoga, crosstrainer, cykling, femininfitness® eller lign.

 

FemininFitness-pakken er lidt anderledes end de andre Fitness for gravide træningsprogrammer. Her følger du hele videoen og undervisningen i et langt flow. Efter endt video kan du vælge at starte forfra og gentage videoen i alt 3 gange eller gå videre til en ny video. Således kan du selv strikke din træning sammen.

Du kan træne med på videoerne hjemme eller i fitnesscentret eller printe dit program ud og træne selv. Det bestemmer du. Femininfitness®-videoerne kan du kun træne ved at følge videoerne.

 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil have fingrene i alle træningsprogrammer, så skal du vælge PRO-pakken. Den store samlede træningspakke med træning både med og uden redskaber til 1., 2. og 3. trimester. Er du vant til at træne, kan du vælge alle pakkerne. Er du IKKE vant til at træne, skal du vælge FemininFitness®-pakken, BASIS-pakken eller TRX-pakken. Alle pakker har træning til både 1., 2. og 3. trimester. BASIS-pakken og PRO-pakken har to træningsniveauer, hvor FemininFitness® og TRX er til alle niveauer.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FITNESS FOR GRAVIDE FemininFitness ® pakken (alle trimestre, alle niveauer, uden redskaber)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *