Det uperfekte er helt perfekt

Det uperfekte er helt perfekt

her er hvorfor…

For nylig delte jeg dette billede af Augusta og jeg på instagram… det fortæller så meget om børn, voksne og om yoga. Om voksne der altid og hele tiden gerne vil præstere, gøre tingene bedre, gøre det ‘rigtigt’ og perfekt. Og voksne der gerne vil have at deres børn gør det samme. “Shh, nu skal du gøre som damen [jeg] siger, lad nu være med at pjatte, vis nu at du godt kan, kom nu skat. Nu skal du koncentrere dig. Vi skal lave yoga nu”….
.
Kan du høre og genkende dig selv?
.
Det kan jeg…
.
Og det er ikke yoga…
.
Når jeg laver yoga, så er Augusta nogle gange med. Hvis hun har lyst. Hvis hun har lyst til at lave noget andet end det, jeg (vi/dem/damen) vil, så gør hun det.

Jo mere jeg presser, jo mere går hun i den anden retning.

Lige her på billedet er Augusta i gang med at lave det, som hun har lyst til. Og det er så fint. DET er yoga. Og hun er så smuk og selvstændig, at jeg bliver helt rørt. Må nysgerrigheden aldrig ophøre.

Vi leger, vi ser hinanden. Vi mærker os selv, vores krop, vores hjerte. Vi øver at koncentrere os, at trække vejret og at være taknemmelige. Vi øver os i at være stille. Og alt derimellem. Det hele er okay. Vi kan inspirere hinanden og hjælpe hinanden. Samarbejde. Lege. Sammen. Du er der hvor du er. Jeg er der hvor jeg er. Og det er helt perfekt. Barn. Mor. For det er det, det handler om til mor/barn yoga.

Og det er det, det handler om til yoga. Processen. Og ikke produktet og det perfekte.

Så sig skrid til det perfekte!

Kom og vær med. Og lær om at nyde det som er – nyde det uperfekte og processen fremfor det perfekte.

Jeg har lanceret nye Me & My Mini/Tween/Teen Yogahold i studiet (kig ind på shoppen her).

Derudover kan du lave yoga med mig online lige der hvor du er – jeg guider dig online.
YOGA EVERY DAMN DAY programmet (10 min. yoga hver dag) eller live i studiet på mine yogatimer i Søborg. Se holdplanen her. 

Jeg er lys og du er lys.

Namaste.

Ann Sofie