Baby Fitness – Slip kaffekoppen og kom ned og snus til støvet på gulvet med din baby!

Baby Fitness - Slip kaffekoppen og kom ned og snus til støvet på gulvet med din baby!

Baby Fitness – Slip kaffekoppen og kom ned og snus til støvet på gulvet med din baby!

cover

Baby Fitness

Kære mødre. Slip kaffekoppen, de dårlige undskyldninger og kom ned og snus til støvet på gulvet sammen med din baby!

Gør din barsel til en leg og træn sammen med din baby.

Vidste du, at du med fordel kan følge dit barns udvikling fra det starter med at ligge på maven, løfter hovedet (fra ca. 8 uger) til det stemmer op i armene, laver rygløft og begynder at krybe, kravle, rejser sig op, går og står?

På den måde kan du komme i super form efter fødslen og måske endda komme rygproblemer og andre skavanker til livs.

Se din baby i øjnene, kom ned i øjenhøjde, træn og vær sammen med dit barn på samme tid.

 

4

HOW TO?

Brug din baby som inspiration og personlig træner. Lær af dit barn. Følg hans eller hendes udvikling fra de bliver født indtil de kan gå. Læg dig ned og følg efter. Helt fra starten. Et par gange om dagen. Et par minutter af gangen. THAT’S IT.

6

Der er en helt masse kloge mennesker, der har skrevet en masse om primal moves og om basisøvelser. Men det vigtigste budskab er, BACK TO BASICS. Og det er faktisk DET, din baby gør lige foran næsen på dig. Og det er KONGEøvelser, som vi – som personlige trænere – ofte giver vores klienter, fordi de har brug for at finde GRUNDstyrken, bevægeligheden og smidigheden igen. Først DA kan de f.eks. komme i gang med at træne med god teknik, binde deres snørebånd, kom op fra gulvet, ud af sengen og endda komme af med skavanker som ondt i ryggen, lænden etc.

Ja faktisk, så tror jeg på, at hvis du følger dit barns udvikling det første år, så kommer du i topform efter fødslen, får en bomstærk og funktionsdygtig krop OG en fantastisk relation med dit barn.

 

Prøv at følge med Augusta og mig på de her to videoer:

 

PS. Flere har spurgt, om jeg ikke snart kommer med nogle videoer eller andet godt til jer dejlige mødre på barsel. Svaret er jo 😉 Stay tuned.

Følg med på min facebook-side og mit nyhedsbrev