Tricket til en flad mave og stærk kerne!

flad mave med ét trick

Tricket til en flad mave og stærk kerne!

I dag havde jeg en kunde til personlig træning. Hun kom ind ad døren med ondt i lænden, et trist humør og et had til mavedellen og den trælse bækkenbund. Hun gik ud ad døren med armene over hovedet. “Det gør ikke ondt i ryggen mere, og jeg kan mærke, at jeg er blevet stærkere i maven”.

Hendes træningsprogram er faktisk kun EN ting.

ET lille trick.

Og det trick vil jeg gerne dele med dig! Helt gratis.

(beklager den dårlige lyd- og lyskvalitet. Var inspireret lige dér og måtte filme med det samme ;)).

Se med her.

 

Modtag flere tricks på mit nyhedsbrev! Skriv dig op her inden 10. juli og få direkte besked, når de sidste videoer kommer ud.

* indicates required


Vil du gerne vide mere? 

Som gravid og ny mor kan du finde inspiration i mine bøger FITNESS FOR GRAVIDE og FIT EFTER FØDSEL eller træn med online på mit online efterfødselsprogram. Det koster kr. 999,- og du har adgang til det for evigt. Ja, du kan også få gavn af programmet, selvom det er flere år siden, du har født. Læs meget mere her.

Husk, at tilmeldingen til de nye MOMS CLUB hold er åben, og at du nu kan tilmelde dig mit MOMS CLUB EXCLUSIVE efterfødselshold og Late Night Mom’s Club hold. Kig her og find det hold, der passer dig. Vi starter i august og i september.

Kunne du tænke dig at gå til yoga med mig? Så er der nu kommet flere yogatimer på programmet. Du kan DROP IN (til kr. 150,- pr. gang) eller gå fast på et hold. Se meget mere på holdplanen her og læs om Ladies Club her.

Jeg håber, vi ses her eller der.

Kærligst

Ann Sofie