Du skal for alt i verden undgå at sige disse 4 ord…

Du skal for alt i verden undgå at sige disse 4 ord…

“pas på dig selv”…

 

…til en der er max presset i forvejen. For vedkommende får lyst til at kværke dig. Det gør jeg i hvert fald.

PAS…
PÅ…
DIG…
SELV…

…sagt sådan rigtig ‘gammelklogsagtig’ og med hovedet på skrå af bekymring…. grrrrr…..

Ja, hvis jeg vidste HVORDAN, så gjorde jeg det jo nok!

Og sådan er der mange der har det – vi VED godt, at vi har for travlt, at vi siger ja til for meget, påtager os ansvaret, er drænede for energi, for pressede og på vej ud af et sidespor.

Vi ved godt, HVAD der er galt. Men HVORDAN vi helt konkret retter op på det er en anden sag.

Derfor har jeg udviklet et personligt forløb, der giver dig værktøjerne til at sige ja og nej, så du kan lære at passe på dig selv og som resultat giver dig mere energi og overskud. Lækkert ik’?

Min egen største øjenåbner med at sige ja og nej – for hold nu op, hvor er jeg ringe til at sige de 3 bogstaver N-E-J – var da jeg i sommers var på kursus i USA.
Jeg skulle arbejde med at sige ja og nej med ORD og med min KROP, så det blev manifesteret og udtrykt gennem hele mig.
Og det er nok det mest udfordrende, jeg nogensinde har gjort.

Som i – O – M – G…

Jeg måtte lægge mig ned efter øvelsen, for der blev genereret så meget energi, at jeg var lige ved at besvime og jeg havde kvalme i flere dage bagefter. Det var jeg ikke vant til – jeg var ikke vant til at sige NEJ med hele min krop. Og gøre det med 100% troværdighed og autenticitet! Tænk sig – det kan man faktisk!

Det er en ongoing process….

….og jeg er ikke færdig

….jeg er ikke perfekt.

Men jeg ved HVORDAN, jeg kan passe på mig selv og kontinuerligt blive endnu bedre til at SIGE JA til det rigtige OG NEJ til det rigtige. Og jeg vil gerne give min viden og erfaring videre til dig.

Derfor har udviklet et 8 ugers coach-forløb til dig, hvor vi mødes en gang om ugen gennem 8 uger og arbejder gennem krop og coaching.

Og derudover får du en workbook med øvelser, praktiske opgaver og refleksion. Gennem 8 uger finder du ud af, HVORDAN du passer bedre på dig selv, lærer at sige ja og nej og får meget mere energi!

Sig pas på dig selv til en du holder af – uden faktisk at sige det – ved f.eks. at dele dette indlæg.

Hvorfor vente til du er drænet for energi? Hvorfor vente, til du bliver en sur bitch? Hvorfor vente, til det går ud over dem, du holder af, at du ikke passer på dig selv?

Well, det er op til dig.

Jeg er her for dig.

 

Hvis du tør sige JA, så tryk lige her.