About FemininFitness

Mind Your Body with FemininFitness® Balance & Barre

 

Tag vare på din krop og sjæl med FemininFitness® – Et træningskoncept der fusionerer pilates, ballet og gymnastik i et unikt feminint univers.

Med FemininFitness® Balance og FemininFitness® Barre åbner og strækker du både krop og sind gennem flydende graciøse danse- og balletbevægelser på gulvet og træner styrke, holdning og stabilitet ved ballet-barren alt sammen til lækker musik.

FemininFitness® er en ny og sanselig og feminin måde at træne på, og her er der plads til ro, åbenhed og sårbarhed. Det er skånsom barfodstræning og et fantastisk supplement til al slags træning uanset krop, alder og træningsniveau.

Gitte Dahl

“FemininFitness® er det bedste træningskoncept, jeg kender. Man bliver varm og rolig indeni, sjælen får fred og ro, man kommer i kontakt med sig selv, for slet ikke at tale om de fysiske goder, der følger med: mindre hovedpine, færre spændinger i skuldre, mere smidighed, bedre balance og bedre udholdenhed. Alle, der ikke under sig selv FemininFitness, går glip af en træning, der er blød og blid, og så alligevel så stærk og kraftig, at man bliver afhængig allerede efter første træning.”

 

FemininFitness® is a functional and feminine fitness session, with graceful and smooth movements incorporating FemininFitness® Balance and FemininFitness® Barre. The concept merges ballet, pilates and gymnastics in a unique way for a feminine universe. The calm and controlled dance ballet sequences in repetition and gymnastic movements force your posture and balance to improve, followed by barre workout that effectively coaches strength and stability throughout the body. FemininFitness® is a gentle barefoot training and a wonderful addition to any kind of training regardless of the body, age and fitness level. There is room for feminine energy, silence, vulnerability and opennes.

 

Hvad siger andre?

Kirsten Ebbe Brich

testimonial kirsten

“Efter at have gået til FemininFitness en gang om ugen i knap 3 måneder er jeg blevet mere opmærksom på min holdning og er ikke længere afskrækket i forhold til bløde (feminine) bevægelser.

Jeg holder meget af den ro, der er over timerne, og jeg synes rigtig godt om, at Ann Sofie bruger diskrete tegn og vink til at guide os gennem timen og så er det skønt, at der er plads til tykke og tynde, unge som gamle, skadede knæ og hvad vi nu ellers render rundt med af skavanker. Ingen kigger skævt til nogen af den grund.

Det er en fritime og en foræring til mig selv. Og efter timen kan jeg rigtig mærke, hvordan ro og balance fylder min krop. Dejligt. Så jeg vil helt klart anbefale FemininFitness® til andre travle og stivbende damer.”

 

Hør hvad en deltager siger efter, hun har prøvet femininfitness® for første gang

KØB DIN TRÆNINGSVIDEO HER