Ladies Club

Velkommen til Ladies Club

Feminin Fitness, dans og yoga til kvinder på små eksklusive hold.

StudioB, Rosenkæret 13, st. th., 2860 Søborg – Gratis parkering og adgang til bad!

Se holdplanen lige her.

MEDLEMSKABER

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

JOIN THE CLUB

I StudioB er vi VILDE med klub-tankegangen og VILDE med tanken om, at “jeg går til noget 1-2 gange om ugen”. Vi er vilde med, at du forpligter dig, for så får du større succes og motivation med din træning.

Vi er vilde med, at vi som undervisere får lov til at fordybe os og arbejde med dig på små intime hold, hvor vi kender hinanden og SAMMEN kan udvikle os.

Så velkommen til Ladies Club.

En eksklusiv klub og personlig holdtræning med de dygtigste undervisere. Vælg nogle hold, som du gerne vil gå på, når du tilmelder dig (skriv i kommentarfeltet, når du køber.).

JA, du må også gerne komme på flere hold. Og du må også gerne ombestemme dig.  Du behøver ikke booke fra uge til uge. Du behøver ikke tænke på bøder… og tænke på at melde til og fra.

Det er det. Simpelt. Lækkert. Frækt og feminint!

LADIES NIGHT & EVENTS

Ca. en gang om måneden afholder vi Ladies Night, Ladies Event eller Ladies Intensive. Det er for alle – også for dig, der ikke er medlem.

Ladies Night bliver typisk afholdt fredag aften. 1,5 time med en skøn blanding af dans, frækfitness og femininfitness. Vi afslutter naturligvis med hygge og bobler til sidst. En fantastisk måde at bruge en fredag aften på. Tilmeld dig næste Ladies Night her.

Pris: kr. 200,- for både medlemmer og ikke medlemmer. GRATIS for VIP medlemmer.

Ladies Events & Intensives er typisk fredag, lørdag eller søndag. Arrangementer for kvinder, hvor jeg – eller en dygtig gæsteunderviser- sætter fokus på et tema med fordybelse og forkælelse. Følg med på BEGIVENHEDER på facebook, hvor du også finder link til tilmelding osv.

Pris: afhænger af arrangement og indhold. Rabat til VIP-medlemmer.

DROP IN & KLIPPEKORT

Der er stadig ledige pladser i klubben på alle hold. Du er velkommen til at DROP IN til kr. 150/time eller købe et klippekort.

Du er altid velkommen til at skrive en besked til mig på mail@sofieb.dk eller på sms 26 74 91 82, hvis du vil booke en gratis prøvetime

MOMS CLUB

Er du mor? Jeg har også en Mom’s Club til dig, der er mor. Dig, der lige har født og dig, der har børn i 1-10 års alderen. Lukkede forløb med LIVE training og Online Training. Kig med her.

Har du brug for individuel træning, sparring og evt. kostvejledning. Så er personlig træning måske noget for dig. Læs mere her.

LEJ STUDIET

Lej studiet til et event, undervisning, personlig træning eller andet. Læs meget mere her.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]