Butik

FemininFitness® Online

199,00 DKK

Sig farvel til rygsmerter, hovedpiner og øm krop!

 

Træn med på Feminin Fitness ® Online Træning og forkæl din krop med 30 minutters lækre, bløde bevægelser, gode stræk og holdnings- og balance-øvelser.

Kategori:
Beskrivelse

Sig farvel til rygsmerter, hovedpine og øm krop med Feminin Fitness ®

 

Træn med på Feminin Fitness ® Online Træning og forkæl din krop med 30 minutters lækre, bløde bevægelser, gode stræk og holdnings- og balanceøvelser.

 

Få en flot holdning, en god balance og en smuk talje – og sig samtidig farvel til den evige hovedpine og spændinger i ryg og nakke.

 

 

Feminin Fitness ® Online Træning er 30 minutters feminin og funktionel træning, som du kan træne hvorsomhelst, nårsomhelst. På arbejdet, derhjemme eller på skolen.

 

Se videoen direkte på din tablet, telefon eller computer (det kræver, at du er online og har internet).

 

Alle kan være med. INGEN REDSKABER eller fancy tøj og sko. Bare dig og dine bare fødder.

 

30 minutters træningsvideo

Din 30 minutters video består af 4 videoer, der er syet sammen til én lang video. Når du køber dette produkt får du adgang til en 30 minutters træningsvideo, som du kan se på alle enheder lige når du har tid og lyst.

 

DERUDOVER får du også adgang til de 4 små videoer. Det vil sige, at hvis du en dag IKKE har tid (hvem har ikke sådanne dage?), så kan du hurtigt snuppe en 6 minutters træningsvideo og alligevel få bevæget dig.

 

Det eneste, du skal gøre, er at købe produktet. Så får du adgang til dit ‘kursus’. Både den lange 30 minutters video og de 4 korte træningsvideoer, der varer ml. 6 og 8 minutter.

 

Til alle jer, der allerede HAR de små Feminin Fitness ® træningsvideoer derhjemme – JA, det er de samme videoer.

 

Giver det overhovedet noget kun at lave 6 minutter?

Ja, det gør det. Daglig bevægelse, balancetræning og stræk er med til at styrke og smidiggøre din krop og bevare den gode holdning. Er du f.eks. en af de mange, der sidder ved skrivebordet i flere timer om dagen, ammer og bærer på et barn eller har andet belastende eller stillesiddende arbejde (hvor du måske også bruger hovedet i mange mange timer om dagen?), så har du netop brug for at bevæge kroppen og komme ned i kroppen igen.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Feminin Fitness ® er et nyt koncept udviklet af sofieb (sofieb.dk). Funktionel og feminin fitness-træning med graciøse og bløde bevægelser, der består balancesekvenser og barreøvelser.

 

Konceptet fusionerer dans, ballet, pilates og gymnastik i et unikt feminint univers.

 

Feminin Fitness ® er skånsom barfodstræning og et fantastisk supplement til al slags træning uanset krop, alder og træningsniveau.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FemininFitness® Online”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *