Butik

De-stress Yoga for kvinder

1.299,00 DKK

De-stress yogaforløb for kvinder med yogalærer Andrea

7 x tirsdage kl. 19-20.30 i StudioB, Rosenkæret 13, st. th., Søborg.

Datoer: holder pause efter indeværende forløb

Ikke på lager

Kategori:
Beskrivelse

Har du også svært ved at prioritere pauser i hverdagen?

Find ro og hvile og skru ned for tempoet.

 

Lidt gør meget, og når du tager tid til dig selv, også bare en gang imellem, smitter det af på resten af dit liv. Det er en påmindelse til kroppen og sindet om at give slip, slappe af og tage imod, så du kan få mere overskud og ro på i hverdagen.
Det er en aften om ugen, der giver dig et øjeblik til at nære dig selv.

 

Forløbet bliver ledt af yogalærer Andrea, som hver gang vil have et tema med om, hvordan vi som kvinder kan bruge viden om kvindekroppen og dens cykliske natur, til dybere forståelse for bl.a. hvornår og hvordan vi skal holde pauser i en travl hverdag.

Hver gang vil den fysiske praksis starte med en restorativ stilling og derefter bevæge sig igennem langsomme, blide flows for at berolige dit nervesystem.

Du vil blive ført igennem simple sekvenser for at fokusere opmærksomheden på at kunne mærke din krop og dens behov bedre. Vi afslutter i ro og hvile, så de ting du har arbejdet med, får lov til at lande i kroppen.

 

Alle kvinder kan deltage, hvad end du har dyrket yoga før eller ej.

 

 

Andrea

er uddannet yogalærer fra YogaWorks i New York og har siden efteruddannet sig inden for kvinde-yoga, gravid-yoga og efterfødselsyoga. Udover arbejdet med kvinder er hun fokuseret på stress og hvordan det påvirker kroppen og psyken, da hun selv har gået igennem en længere periode med stress.

Udover at undervise yoga, arbejder Andrea med aromaterapi, massage og healing, som hun gør brug af i sine yogaklasser og workshops.

Oprindeligt er Andrea uddannet moderne danser og er mere tiltrukket af bevægelse frem for stilstand.

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De-stress Yoga for kvinder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *